PALVELUT

Kasvohoidot

Jade Beauty kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot toteutetaan asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon toiveet ja hoidon tavoitteet. Kasvohoidoissa käytetään korkealuokkaisia ja monipuolisia ammattikosmetiikkasarjoja.

Peruskasvohoito

Sisältää kuorinnan, ihonpuhdistuksen, kevyen hieronnan ja naamion. Hoito toimii ensiapuna iholle kuin iholle. Perushoitoa voidaan täydentää ihon tarpeen mukaan esim. keskittymällä epäpuhtauksien poistoon tai lisäämällä ihon kosteutusta.

Nuorten kasvohoito sisältää ihon perushoidon. Hoidossa analysoidaan ihon tilanne ja annetaan ohjeet ihon jatko- ja kotihoitoon. Hoito on suunnattu alle 18-vuotiaille.

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot ovat perushoitoa tehokkaampia hoitoja. Hoidoissa hyödynnetään hoitolaitteita tai erikoishoitoaineita esim. tehokuorinnat, tehotiivisteet ja erikoisnaamiot. Hoitokokonaisuudet suunnitellaan aina ihon tarpeen mukaan.

Syväpuhdistus on hyväksi erityisesti epäpuhtaalle iholle, mutta sopii tehohoidoksi myös sekaiholle. Hoidossa hyödynnetään ultraäänipuhdistusta tai happihoitokäsittelyä.

Tehokosteuttava kasvohoito on hyvä tehohoito kosteuttamaan, rauhoittamaan ja kirkastamaan ihoa. Hoidossa tehotiivisteet imeytetään iholle hyödyntäen ultraääntä tai happihoitokäsittelyä.

Men Sensation – kasvohoito miehille. Puhdistusta tai tehokosteutusta kaipaavalle iholle. Hoito suunnitellaan ihon mukaan.

Biodroga MD ja BiON-erikoiskasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti ihon mukaan. Hoidoissa hyödynnetään mm. AHA-hedelmähappoja.

Erityisesti ns. ongelmaihojen hoitoon (akne, epäpuhdas iho, ruusufinni, pigmenttimuutokset).

Radiofrekvenssihoidot

Tehokasta, mutta hellävaraista hoitoa kasvoille, kaulalle, huulten- ja silmänympärysiholle (juonteet, turvotus, silmäpussit).

Hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää kollageenin muodostumista, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla, mutta hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi tehohoidoksi.

Lue lisää radiofrekvenssihoidosta.

 

Caretech Hydrogen – pintaa syvempää puhtautta

Caretech Hydrogen-laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä ja poistamaan vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Caretech Hydrogen-hoito on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja hyvinvointia. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hoito on miellyttävän tuntuista, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi. Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoito sopii herkälle iholle, kuivalle iholle, couperosa-iholle, epäpuhtaalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, arpiselle iholle, kimmoisuuden menettäneelle iholle, ilmansaasteille ja rasituksille altistuneelle iholle.

Puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuova hoitomuoto!

Kestovärjäykset ripsien ja kulmien sävyttämiseen. Värjäykset voidaan tehdä kasvohoidon yhteydessä tai erikseen. Käytössämme on myös kasvivärejä.

Huomioithan allergiaherkkyyden. Värjäyksiä ei suositella alle 16-vuotiaille.

Käsihoidot

Minimanikyyri – pikakaunistus käsille
Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynnen kiillotus tai lakkaus ja kevyt hieronta.

Erikoiskäsihoito
Sisältää kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen tai kynnen kiillotuksen, hieronnan, naamion tai parafiinihoidon.

Parafiinihoito käsille tehokosteuttaa ja pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa.

Geelilakkaus eli kestolakkaus sopii hyvin oman kynnen vahvistukseksi, lomalle, juhliin yms.

Jalkahoidot

Kaikki jalkahoidot suunnitellaan asiakaslähtöisesti ottaen huomioon toiveet ja hoidon tavoitteet.

Kevyt jalkahoito
Kevyt jalkahoito sopii pientä siistimistä vailla oleville jaloille.

Perusjalkahoito
Perusteellinen jalkahoito, sis. jalkakylpy, kynsien ja ihonhoito, hieronta.

Hemmotteluhoito
Jalkojen hellimiseen, sis. jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja ihon siistiminen, naamio tai parafiinihoito, hieronta.

Erikoisjalkahoito
Erikoisongelmien hoitoon, sis. jalkakylpy, kynsien ja ihon hoito, hieronta.

Kaikkiin jalkahoitoihin voidaan yhdistää kynsien lakkaus, geelilakkaus, naamio tai parafiinihoito.

Jade Beauty jalkahoidot

Karvanpoistot

Hoitoalueina ovat sääret, reidet, bikiniraja, selkä, kainalot, käsivarret tai kasvot.

Käytössä on hygieeninen PhD-lämminvahamenetelmä.

Vartalohoidot

Formostar Syvälämpö

Infrapunalämpöhoito, joka edistää aineenvaihduntaa, poistaa ylimääräistä nestettä, kiinteyttää ja myös rentouttaa lihasjännityksiä.

Tehokkainta sarjahoitona, mutta jo yksi hoitokerta toimii hyvin aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Radiofrekvenssihoidot

Ihon kiinteyttämiseen, uudistamiseen ja aineenvaihdunnan aktivoitumiseen, mm. selluliitin, veltostuneen ihon ja arpien hoitoon.

Hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito lisää kollageenin muodostumista, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla, mutta hoito sopii hyvin myös yksittäiseksi tehohoidoksi.

Lue lisää radiofrekvenssihoidosta.

Meikkaus

Päivämeikki, juhlameikki, häämeikki ja meikkiopastusta. Suunnitellaan aina meikki tarpeen ja tilanteen mukaan. Käytössämme on laadukas ja monipuolinen Artdeco-meikkisarja.

Hoitopaketit – lahjaksi tai itselle

Hyvän olon hetki: Kosteuttava kasvohoito, parafiinihoito käsille

Kauniisti kuntoon: Virkistävä jalkahoito, kasvohoito

Time to Relax: Hemmottelukasvohoito, niska-hartiahieronta

Hemmotteluhetki: Perusjalkahoito, erikoiskasvohoito, minimanikyyri

Jade Beauty – Just for you: Jalkahoito, kasvohoito, niska-hartiahieronta, minimanikyyri

Hoitopaketeissa hoidot räätälöidään tarpeen ja toiveiden mukaan. Voit myös rakennella oman paketin yhdistelemällä mieluisat hoidot.

Jade Beauty lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin valittuun hoitoon tai haluamallesi summalle. Lahjan saaja saa toki aina itse valita mihin hoitoon/palveluun lahjakortin käyttää.

Lahjakortin voi:

  • ostaa hoitolasta (huomioi aukioloajat)

  • tilata puhelimitse: 050 582 3837

  • tilata sähköpostilla: jenna@jadebeauty.fi
    (vastaus arkisin n. 36 h sisällä)

  • ostaa kätevästi ja nopeasti nettipalvelun kautta täältä

Lahjakortti astuu voimaan, kun maksu on suoritettu ja on voimassa vuoden (12 kk).